Strandolás Gradoban

Strandolás Gradoban
Részvételi díj
18,000 HUF
Résztvevők száma
Időpont (tervezett)
Felszállási helyek
Fizetési mód
A dokumentációt ....
Kér BBP-t? (700 Ft)
Útlemondási biztosítást?
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • Indulás 4.30-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás folyamatos pihenőkkel az olasz északi Adria egyik gyöngyszemeként emlegetett, a pici szigetre települt, nagyon hangulatos kisvárosba, Gradoba, amely festői történelmi városközpontjával, kitűnő szállodáival, termálfürdőivel és szép tengerpartjával méltán lett a környék kiemelkedő turisztikai célpontja. Strandjai a térség legfelkapottabb üdülőterületei. Egész napos strandolási lehetőség. Várható érkezés Szombathelyre 23.00 körül.
  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Baleset-,betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Esetleges belépőjegyeket, nyugágybérlés költségét (kb. 24 €/ szett: 2 db szék + 1 db napernyő, az árak a tengerparttól való távolság szerint változnak!)
  • BBP+ útlemondási biztosítás: 2.000 Ft/fő


  Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul! A rossz időjárásra hivatkozva a részvételi díjat az utazási iroda nem tudja visszafizetni.

  A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

 • (Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul. A program eső esetén: felkeressük Aquileia városát, amely fénykorában a harmadik legnépesebb ókori római város, később pedig az ókeresztények egyik legjelentősebb települése volt, és amelynek központi bazilikájában ma a világon is egyedülálló, eredeti mozaikpadló található, majd városnéző séta Gradoban (két őskeresztény templom: Santa Maria delle Grazie és Santa Eufemia, stb.), szabad program. A városlátogatást követően hazautazás. Várható érkezés Szombathelyre 22:00 körül.)