Strandolás Crikvenicában

Strandolás Crikvenicában
Részvételi díj
18,000 HUF
Résztvevők száma
Időpont (tervezett)
Felszállási helyek
Fizetési mód
A dokumentációt ....
Kér BBP-t? (700 Ft)
Útlemondási biztosítást?
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • Indulás Szombathelyről 4.30-kor a Horvátország egyik gyöngyszemének tartott Crikvenicába. Crikvenica az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öböl térségében. Pörgős hely, a környék egyik legnagyobb városa, és a városközpont zsúfoltságát leszámítva alkalmas egy kellemes nyaralás eltöltésére. Bulis hely, sok a fiatal turista. Ugyanakkor, érdekes, hogy számszerűen mégis a kisgyermekes családosok dominálnak. Ők elsősorban a homokos strandok miatt döntenek a crikvenicai nyaralás mellett. Crikvenicában mindenféle strandot megtalálunk a nyugodt sziklás strandoktól kezdve, a betonos/füves kiépítetteken keresztül, a zsúfolt homokos/aprókavicsos strandokig. Crikvenicára mondhatjuk, hogy egy szép város, hiszen bőven vannak csinos látnivalói, azonban sajnos szétszórva a vásorban. A városi strand fizetős, de ha kicsit sétálunk, bőven találhatunk  szabad strandokat is. Egész napos szabad program. Hazaindulás 17.30-kor. Várható érkezés 23.00 körül

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket:-
  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)
 • Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul! A rossz időjárásra hivatkozva a részvételi díjat az utazási iroda nem tudja visszafizetni. Rossz idő esetén a program: Rijekai városnézés.  A szabad strandra (kavicsos rész) belépőjegyet nem szükséges váltani!!!
  A crikvenicai strand betonos és kavicsos, egy részen, elkerítve homokos partszakasszal találkozhatunk. A víz hidegebb, mint a jesolói partvidéken! A víz medre kavicsos, helyenként sziklás, ezért „tengerjáró papucs” viselése ajánlott. Az elkerített, homokos részre belépőjegyet szükséges váltani!  A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!