Pihentető hosszú hétvége a dalmát riviérán (4 nap/ 3 éj)-ÚJ!

Pihentető hosszú hétvége a dalmát riviérán (4 nap/ 3 éj)-ÚJ!
Részvételi díj
75,000 HUF
Résztvevők száma
Időpont (tervezett)
Felszállási helyek
Fizetési mód
A dokumentációt ....
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • 1. nap: Szombathely – Omis (kb. 660 km)
  Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel OMIS-ba. Ez az üdülőváros a Spliti-öböl déli részén, védett, hatalmas sziklafalak által védett területen fekszik és gyermekekkel is ideális nyaralóhely köszönhetően annak, hogy a partvonalán több homokos strand is található. A város fekvése mesés, nem véletlenül birtokolták szívesen 250 éven át kalózok is. A hegyről egy hatalmas erődítmény vigyázta a környéket, maga a városmag pedig erős városfalakkal volt körülvéve. Az erődbe feljutni némi fáradozást igényel, de mindenképpen megéri! Szabadidőben bárki megteheti az itt eltöltött napok során. Szállásunk egy többszáz éves fenyőerdő területén, közvetlenül a tengerparton található, csendes környezetben, amelyet az óvárossal egy kb. 800 méteres promenád köt össze. Éttermében fogyaszthatjuk el reggelinket és vacsoránkat. A szobák a tengerre néznek, légkondicináltak, tévével és fürdőszobával felszereltek. A belvárosban, kellemes környezetben találhatunk éttermeket, bárokat, cukrászdákat és egyéb, hangulatos helyeket, amelyek egy nyáresti mediterrán séta ideális helyszínei lehetnek. Szállás elfoglalása és szabad program, majd vacsora a hotel éttermében.
  2-3. nap: Omis
  Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzés a tengerben. Este vacsora a szállodában. Valamelyik napon, igény esetén fakultatív hajókirándulásra is indulhatunk (erről később adunk részletes tájékoztatást).
  4. nap: Omis- Szombathely
  Reggeli a szállodában, majd Splitbe látogatunk, amelynek legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Végül hazaindulunk. Várható érkezés Szombathelyre a közlekedési viszonyoktól függően 21.30 körül.
  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérő idegenvezetést
  • Reggelit és vacsorát a szállodában
  • Szállást 3 csillagos hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobában Omisban, a Tourist Resort Brzet***-ban, idegenforgalmi adóval
  • Fakultatív kirándulás árát (később adunk róla tájékoztatást)
  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást:
   • 70 éves korig: 4.200 Ft/fő
   • 70-80 év között: 6.700 Ft/fő
   • 80 év felett: 10.400 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára: 15.000 Ft/fő