A Ventoura Travel Utazási Iroda

A Ventoura Travel Utazási Iroda 2011 májusában alakult azzal a céllal, hogy egynapos kirándulásai alkalmával az új tájak megismerésének élményét adja utasainak, pénztárcakímélő módon.

Örömmel tapasztaljuk, hogy az emberek szívesen utaznak. Természetesen az utazásra fordítható anyagi lehetőségek megváltoztak, az utazási igény azonban megmaradt.
123
Autóbuszos kirándulásaink során Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Olaszország és Horvátország csodás tájaira kalauzoljuk Utasainkat, kényelmes és megbízható autóbuszokon, képzett idegenvezetők kíséretében.

Külön figyelmet szeretnénk fordítani a belföldi kalandozásokra: valljuk, hogy a magyaroknak Magyarországot is ismerniük kell, így a megszokott, „klasszikusnak” számító úti célok mellett kínálatunkban megtalálhatóak a kevésbé ismert tájak szépségei és az egyénileg utazók számára nehezebben elérhető, különleges helyszínek is.

A változatosságra törekedve programjainkat próbáltuk úgy összeállítani, hogy minden kedves Utasunk megtalálhassa azt a típusú kirándulást, amely érdeklődéséhez legjobban illik: ezért is kerültek ajánlataink közé gyermekprogramok, városlátogatások, kulturális és szórakoztató programok, túrák, fesztiválok.
45
Ígéretünkhöz híven az idei évi program összeállításánál észben tartva Utasaink kéréseit, 2014-ben a VenToura Travel új, mindeddig ismeretlen úticélok felé is kalauzolja Önöket. Egynapos kirándulásaink mellett többnapos körutazásokat, hosszú hétvégéket is Utasaink figyelmébe ajánlhatunk, mindezt a már megszokott minőségben. 2014-es ajánlataink között tervek szerint helyet kapnak a színházi programok is, másfajta élményekkel bővítve a lehetőségek körét.

Saját szervezésű utazásaink mellett szívesen segítünk az Utazók tengerparti nyaralásának megszervezésében, szállásának, repülőjegyének lefoglalásában is. Egyre nagyobb számban veszünk részt aktív szervezőként és lebonyolítóként osztálykirándulások megvalósításában is.

Folyamatosan bővítjük partnereink listáját, így igyekszünk az utazni vágyók igényeit kielégíteni. Szívesen állunk rendelkezésükre munkahelyi, egyesületi vagy osztálykirándulások megszervezésében is, rengeteg ötletünk van még… Aki nem hiszi, próbálja ki! Cool
Fontos, jeles alkalmakra ajándékozzon életre szóló élményeket! A VenToura Travel Utazási Iroda Utazási utalványával ez könnyedén megvalósítható.

Kérjük, amennyiben bemutatkozásunk felkeltette figyelmét, böngésszen kirándulásaink, utazásaink között!

Szívből reméljük, hogy hamarosan Önt is Utasaink között köszönthetjük!

A VenToura Travel lelkes csapata nevében:

 Fodor Judit
ügyvezető, idegenvezető