Keleti ízek kavalkádja a Krisna-völgyben és Kaposvár

 

2020.október 18.

Keleti ízek kavalkádja a Krisna-völgyben és Kaposvár
Részvételi díj
10,000 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
Kipostázzuk a dokumentumokat?
Időpont
Útlemondási biztosítás
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 8.00-kor. Utazás a Krisna-völgybe. A mintegy 150 hektáros területen új élményekkel gazdagodhatunk: megtapasztalhatjuk a nyugalmat, amelyre mindenki vágyik, ismerkedhetünk az indiai életmóddal, megtekinthetünk egy igazi biogazdaságot és a szertartások helyszínét, a gyönyörűen díszített indiai templomot is. Ha valaki már járt Indiában, megtapasztalhatta a levegő fűszerektől elnehezült bódulatát. Konyháját világszerte a legszínesebbként tartják számon, annak ellenére, hogy eredendően vegetáriánus. Híresek a levesek, rizsek, lepénykenyerek, szemet gyönyörködtető édességek, csemegék, italok, csatnik és különféle ízes főételeik. Mi a titok? A sok aromás fűszer, melynek különleges pirításával kezdik a főzést. A program során bemutatják a különféle keleti fűszerek felhasználásának módjait és az egészségre gyakorolt hatásait, majd elfogyasztunk egy finom ebédet is. A Krisna-völgyi látogatást követően tovább utazunk Somogy megye székhelyére, Kaposvárra, ahol kellemes séta keretében ismerkedünk a város fő nevezetességeivel. Várható érkezés Szombathelyre 20.30 körül.

  FONTOS TUDNI!
  Krisna-völgyben az a szokás, hogy a templomépületbe nem lépünk be cipővel. Beléphetünk mezítláb, zokniban vagy helyben rendelkezésre álló szövetpapucsban.

  A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK! (pl. beltéri program helyett kültéri program)  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Belépőjegyeket:
   • Krisna völgy (program + ebéd):
    • felnőtt: 4.600 Ft/fő
    • nyugdíjas/diák: 3.900 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)