Üdülés Neumban (1 HÖLGY társításra vár)

Üdülés Neumban, az Adriai tenger partján
Részvételi díj
125,000 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
BBP-t kér? (4.900 Ft/fő)
Útlemondási biztosítás + BBP (9.500 Ft/fő)
Időpont
Kipostázzuk a dokumentumokat?
Egyágyas felár (35.000 Ft/fő)
Vacsorát kér? (15.000 Ft/fő)
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • 1. nap: Indulás 04.30-kor órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás Horvátországon keresztül Neumba, amely Bosznia-Hercegovina egyetlen tengerparti nagyvárosa. Neum egy mesés öbölben terül el, vize kristálytiszta. A város a Peljesac-félszigetnek hála védett a nyílt tengeri széltől, így nyugodt atmoszférával rendelkezik. Neumban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő időtöltést: a kellemes pihenéstől a vízi sportokig (búvárkodás, csónakázás, jet-ski) terjedő skálát fakultatív programlehetőségeinkkel egészítjük ki.

  2-6. nap: Egész napos szabad program, vagy részvételi lehetőség fakultatív programon.

  7. nap: Reggelit követően Dalmácia fővárosába, Splitbe érkezünk, mely város legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Ezután hazautazás, várható érkezés Szombathelyre 22.30 körül.


  • Autóbuszos utazást
  • 6 éjszakai szállást 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, 3 csillagos hotelben Neumban, a Hotel AGAVA-ban
  • Idegenforgalmi adót
  • Svédasztalos reggelit
  • Csoportkísérő költségeit
  • A szoba légkondicionált, SAT tévével, hajszárítóval és ingyenes WIFI-vel felszerelt
  • Svédasztalos vacsorát: 15.000 Ft/fő (6 alkalom): a vacsora tartalmaz egy italt (sört, bort vagy kólát)
  • Egyágyas felárat: 35.000 Ft/fő
  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 4.900 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítást + BBP-t (9.500 Ft/fő)
 • Fakultatív programlehetőségek (min. 17 fő jelentkezése esetén!)

  1.) Korčula szigete: 40 €/fő

  Korčula szigete, melyet egy keskeny csatorna választ el a Pelješac-félszigettől, Adria hatodik legnagyobb szigete. Hosszúsága 47 km, szélessége 5-8 km. A szigetet sűrű erdők, kanyargós partú öblök, hullámzó dombok és egy fallal körülvett városka is jellemez, amely olyan, akár Dubrovnik kicsinyített mása. Korčula városának legfőbb látnivalói a városfalak és tornyok, amelyek a tenger felől nézve lenyűgöző látványt nyújtanak. A nyugati kikötőben áll a Nyugati tengeri kapu tornya, amely 1592-ből származik. A felirata szerint Korčulát Trója eleste után alapították. Több látnivaló is sorakozik a csodálatos Szent Márk-székesegyház terén. A 15. századi katedrálist olasz és helyi mesterek építették korčulai mészkőből.  Marco Polo állítólag a városban született, s felmászhatunk a szülőházaként tisztelt épület tornyába. A szigetre komppal lehet átjutni.

  2.) Dubrovnik: 45 €/fő

  Látogatás az egykori Raguzában, Dalmácia központjában, a Földközi-tenger környékének műemlékekben leggazdagabb városában. A várost hatalmas falak veszik körül, amelyeken ma is bátran körbesétálhatunk, de bolyonghatunk az óvárosban is, felkeresve a város fő nevezetességeit (Sponza palota, városháza, székesegyház, Onofrio-kút, Roland-oszlop, stb).

  3.) Fotószafari és hajókirándulás a Neretva-deltában: 45 €/fő

  Egy látványos, vadregényes látogatásra indulunk a Neretva folyó deltájába, amelyet kisebb csónakokkal közelítünk meg. A természet egy valódi kincset tartogat egy eldugott világban, ahol természetes környezetükben fotózhatunk növény-és állatritkaságokat. A horvát természeti kincsként is ismert lápvidék koronája a Kuti tó vidéke. A látogatást követően finom, három fogásos ebéddel, borral és hangulatos élőzenével várnak minket.

  Kirándulásaink árai tartalmazzák az összes felmerülő költséget (pl. helyi idegenvezetés díját, komp díját, behajtási engedélyt, belépőjegyeket, élőzenés ebéd és hajókirándulás díját!), és reggelit követően indulnak. Visszaérkezés a késő délutáni órákban.

  Az utazás feltétele az utazás pillanatában érvényes kártyás típusú személyigazolvány vagy útlevél!

   Szükséges valuták: euró (Neumban) és horvát kuna (Horvátország egyéb területein, Korculán, Dubrovnikban és a Fotószafarin).