Abigél - az Operettszínházban!

 

2019. január 5. - 19.00

Abigél az Operettszínházban
Részvételi díj
12,100 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
Kipostázzuk a dokumentumokat?
Időpont
Útlemondási biztosítás + BBP (1.500 Ft/fő)
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • A musical új aspektusból közelít a csodálatos szívet melengető, sírós-nevetős történethez. Az egész Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban történő visszaemlékezése, életének egy meghatározó korszakának újraélése. A fordulatos regény lehetőséget ad egy eddig nem látott színpadi adaptációra!

  Szabó Magda így ajánlotta nekünk fiatal hősnőjét:

  "1943-ban Gina elbúcsúzik otthonától és azoktól, akiket szeret, mert az apja beadja a híres árkodi intézetbe. A kis gimnazistát a rideg világ, a szokatlan kegyetlen törvények lázadásra késztetik. Ám megtud valamit, ami maradásra bírja, önként vállalja a rabságot… Hogyan igazodik el a kis tizenéves lány ebben a felnőtt-titkoktól terhes világban? Vajon hihet-e a naiv diáklegendákban, amelyet a kertben álló, korsós leányt formázó szobor alakja köré fon a lányok képzelete? Írjon talán ő is levelet Abigélnek, aki mindig segít a bajbajutottakon…"

  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. december 10.

  Indulás Szombathelyről, az MMIK-tól: 15.00-kor
  Indulás a szombathelyi vasútállomástól: 15.05-kor

  Csak azok számára biztosítjuk a helyet, akik a megadott határidőig megváltják belépőjegyüket, jegyeket nem teszünk félre senkinek!

  A megvásárolt belépőjegyek árát visszaadni nem áll módunkban és más útra sem helyezzük át a befizetett összeget! (A színházjegyek árát nekünk sem téríti vissza a színház.)

  • Autóbuszos utazást (8.500 Ft/fő)
  • Színházjegyet (3.600 Ft/fő)
 •  
  • Útlemondási biztosítást (1.500 Ft/fő)